Nézzen be hozzánk

2010 október 1-én nyílt meg az üzlet azzal a céllal, hogy a Szentendrén és környékén élõ speciális diétára szorulóknak ne kelljen beutazni Budapestre, hanem lakóhelyükhöz közel is be tudják szerezni a szükséges dolgokat. Üzletünkben széles áruválasztékkal és kedvezõ árakkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Kaphatóak nálunk glutén-, tej-, tojás-, szójamentes ételek, italok, cukorbetegeknek diabetikus termékek, fogyókúrázóknak, egészségtudatos étrendet folytatóknak reform élelmiszerek, illetve candida diétában alkalmazható termékek, valamint a paleolit diétában használható maglisztek, és egyéb paleo alapanyagot. Alapanyagok, félkész- és késztermékek, mirelitáruk, könyvek segítik a diétázókat. A diétára szorulók hétköznapjai mellett ünnepeiket is segíteni szeretnénk diétás tortákkal, melyeket megrendelhetnek nálunk.

lakatosjudit
Lakatos Judit, okleveles dietetikus

Egyéni kívánságokat is megpróbálunk kielégíteni és beszerezni a kívánt terméket. Az áruk legnagyobb részét közvetlenül a gyártótól vagy forgalmazótól szerezzük be, ezzel is az árat próbáljuk a lehetõ legalacsonyabban tartani. Szolgáltatásainkkal is a fentieket támogatjuk. Okleveles dietetikustól kérhetnek étrendi tanácsot, étlaptervezést, recepteket.

Táplálékkiegészítők közül a dr. Lenkei vitaminokat forgalmazzuk. A teljes termékválaszték mellett a doktor úr könyveit is megvásárolhatják nálunk. Másik táplálékkiegészítő termékcsalád a Vitaminkirály Vitaking és Swanson termékei, melyeket szintén megtalálhat nálunk.

Jó egészséget kívánva szeretettel várunk mindenkit!