Nézzen be hozzánk

2010 október 1-én nyílt meg az üzlet azzal a céllal, hogy a Szentendrén és környékén élő speciális diétára szorulóknak ne kelljen beutazni Budapestre, hanem lakóhelyükhöz közel is be tudják szerezni a szükséges dolgokat. Üzletünkben széles áruválasztékkal és kedvezõ árakkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Kaphatóak nálunk glutén-, tej-, tojás-, szójamentes ételek, italok, cukorbetegeknek diabetikus termékek, fogyókúrázóknak, egészségtudatos étrendet folytatóknak reform élelmiszerek, illetve candida diétában alkalmazható termékek, valamint a paleolit diétában használható maglisztek, és egyéb paleo alapanyagot. Alapanyagok, félkész- és késztermékek, mirelitáruk, könyvek segítik a diétázókat. A diétára szorulók hétköznapjai mellett ünnepeiket is segíteni szeretnénk diétás tortákkal, melyeket megrendelhetnek nálunk.

Egyéni kívánságokat is megpróbálunk kielégíteni és beszerezni a kívánt terméket. Az áruk legnagyobb részét közvetlenül a gyártótól vagy forgalmazótól szerezzük be, ezzel is az árat próbáljuk a lehetõ legalacsonyabban tartani. Szolgáltatásainkkal is a fentieket támogatjuk. Táplálkozási és életmód tanácsadást is igénybe vehet nálunk.

Táplálékkiegészítők közül a GAL, NOW, Vitaking, Health First márkákat forgalmazzuk, de ezek mellett számos más termék is megtalálható nálunk, illetve egyéni igényeket is igyekszünk teljesíteni.

Jó egészséget kívánva szeretettel várunk mindenkit!